Hutte Blanche

Aan de Opaalkust, tussen Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez heten wij u graag welkom in ons charmant vakantiehuis “Hutte Blanche”. Dit vakantiehuis aan de Opaalkust is gelegen aan het strand van Wissant; een mooie en rustgevende locatie voor jong en oud.

Familiewoning

Hutte Blanche is een ideale vakantiewoning waar je gezellig met het gezin of een grote groep kan vertoeven.

Rustgevend

Ideaal gelegen aan een plein aansluitend op een rustige autovrije wandeldijk en met zicht op de zee.

Bereikbaarheid

Kom met de wagen of trein. Er is voldoende parking nabij en aan het huisje.

Meer info

Vakantiewoning

Dit mooie vakantiehuis dat gelegen is aan een plein, aansluitend aan een rustige autovrije wandeldijk nabij het prachtige strand van Wissant is ideaal voor grote families en groepen tot 12 personen. Kom er tot rust met het gezin of met je vrienden. Maak er tal van mooie wandelingen of gebruik de omgeving als ideale locatie voor teambuildingactiviteiten en sportrecreatie. Kortom ideaal om te genieten met familie, vrienden of collega’s.

Hutte Blanche ligt naast een plein aan de autovrije wandeldijk van Wissant waardoor het heerlijk vertoeven is in alle rust die dit strand te bieden heeft. Het plein biedt eveneens de mogelijkheid tot parkeren. Er is ook een garage voorzien aan het vakantiehuis voor een wagen. Of voor wie liever de wandelschoenen aantrekt en de auto even aan de kant laat staan. Verder is het plein nog uitgerust met een petanquebaan en een douche!

Vakantiehuis Opaalkust - Hutte Blanche - voorkant2

In de regio

Opaalkust

Wissant : Is een charmant kuststadje in Nord Pas de Calais, (Frankrijk) aan de Opaalkust tussen de rotskapen van Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez, op precies 5 km van beide. Wissant heeft een groot strand en duinen, en is een geliefde spot voor windsurf/kite.

Vele sportmogelijkheden : watersporten : windsurf – kitesurf – golfsurf – sup – kayak – zeilen – zeilkar, visvangst – tennis, minigolf, prachtige wandelingen, uitgebreide fiets/mountainbike-mogelijkheden, paardrijden, …

Centrum : Bakker, beenhouwer, superette, apotheek, dokter, kiné, horeca, post; kapper, bureau toerisme, verhuur van elektrische fiets

Elke woensdagvoormiddag een grote markt, en vrijdags avondmarkt (van april tot oktober) met streekprodukten.

Cap griz nez : Bureau de toerisme met fietsverhuur
Audresselle : pittoresk vissersdorp, horeca gekend voor fruits de mer
Ambleteuse : fort van Ambleteuse, prachtige duinen
Marquise (10km): zwembad, supermarkten, Intermarchée, Lidl en Aldi
Wimmereux : historische locaties, batterie Todt, Golfclub – Mooie badstad met geklasseerde huizen
Boulogne-sur-Mer : Nausicaa, Vissersmarkt – vissershaven, oude stad, kathedraal en musea
Calais : haven, eurotunnel en veerboten (Calais-Dover)